Mac

 
Jag och bästa Roland hälsar. 

20130827, 06:53

And if you're still breathing, you're the lucky ones.
'Cause most of us are heaving through corrupted lungs.
20130821, 21:13

Hej friends! Om dagara går jag nu i skolan och har fått tillbaka de vardagliga rutinerna. Trivs för övrigt riktigt bra med mina nya klasskamrater och på gymnasiet överhuvudtaget. Än så länge så att säga, haha. Macdatorerna börjar droppa in för de flesta ettorna runt om men vi på linden får kärt vänta på våra tills nästa vecka. Torsdag 09:00, för att vara exakt. Men, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

Idag hade vi sovmorgon till 10:00, riktigt behövligt må jag säga då skolan suger musten ur en totalt trots att vi bara gått där i tre dagar nu... Skoldagen bestod i varje fall av svenska, matte och tillsist idrott nere vid duve. Slutade 15:25 och sedan fick jag sällskap hem av min finaste och fick dessutom spendera lite tid med honom. Mår alltid som bäst i närheten av honom. 
However.. Dags för avrundning. Imorgon är det uppstigning igen vid 07:15 för att sedan gå i skolan mellan 08:30 och 15:40. Hejaheja!!

20130815, 20:24

Hej alla fina! Kör på den gamla hederliga meningen att inleda detta inlägg med, den som dom flesta faktiskt använder sig av nu på sommaren när tiden bara flyger förbi. "Det var ett bra tag sen senast då jag faktiskt fick något nedskrivet på denna lilla blogg. Och det var det ju faktiskt, som vanligt skyller jag på det fina lovet, men som tråkigt nog börjar leda mot sitt slut.

Om endast ynka 4 dagar sitter jag på lindéngymnasiet här i Katrineholm, fullkomligt icke vetande om vad som egentligen väntar men så otroligt förväntansfull. Är himla taggad på att lära känna nya goa klasskamrater och allt vad detta innebär (datorerna, mums kom till mami), men samtidigt är jag så himla otaggad man bara kan bli då jag vet hur mycket plugg lärarna kommer kasta på oss, hur mycket prov och redovisningar vi faktiskt kommer drunkna i, och så vidare. Men hur som helst kommer det bli bra, det är bara 3 år kvar, 3 förhoppningsvis snabba år.

Om dagarna glider jag som vanligt runt med ett leende på läpparna, spenderar tid med världens bästa vän Jessica och även min fina pojke Kevin. Kevin bodde nästintill hos mig hela förra veckan, vi åt läskigt stora mängder grillchips, kollade på massa filmer, var ute och gick, sov bort halva dagarna och bara myste. Är så otroligt lycklig, kär och allt sådant, går ständigt runt med fjärilar i magen. Bästa. Xx.
(Är mer aktiv på instagram & tumblr. Rpermestam @ instagram. Rpermestam.tumblr.com @ tumblr). 
RSS 2.0