20130815, 20:24

Hej alla fina! Kör på den gamla hederliga meningen att inleda detta inlägg med, den som dom flesta faktiskt använder sig av nu på sommaren när tiden bara flyger förbi. "Det var ett bra tag sen senast då jag faktiskt fick något nedskrivet på denna lilla blogg. Och det var det ju faktiskt, som vanligt skyller jag på det fina lovet, men som tråkigt nog börjar leda mot sitt slut.

Om endast ynka 4 dagar sitter jag på lindéngymnasiet här i Katrineholm, fullkomligt icke vetande om vad som egentligen väntar men så otroligt förväntansfull. Är himla taggad på att lära känna nya goa klasskamrater och allt vad detta innebär (datorerna, mums kom till mami), men samtidigt är jag så himla otaggad man bara kan bli då jag vet hur mycket plugg lärarna kommer kasta på oss, hur mycket prov och redovisningar vi faktiskt kommer drunkna i, och så vidare. Men hur som helst kommer det bli bra, det är bara 3 år kvar, 3 förhoppningsvis snabba år.

Om dagarna glider jag som vanligt runt med ett leende på läpparna, spenderar tid med världens bästa vän Jessica och även min fina pojke Kevin. Kevin bodde nästintill hos mig hela förra veckan, vi åt läskigt stora mängder grillchips, kollade på massa filmer, var ute och gick, sov bort halva dagarna och bara myste. Är så otroligt lycklig, kär och allt sådant, går ständigt runt med fjärilar i magen. Bästa. Xx.
(Är mer aktiv på instagram & tumblr. Rpermestam @ instagram. Rpermestam.tumblr.com @ tumblr). 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0