20131230, 11:16

Min fina. 
 
Den 23:e oktober skrev jag ett inlägg där jag nämnde om hur gärna jag ville åka till london, strosa runt på dess gator, shoppa upp varenda öre jag har skramlandes i plånboken, ta kort i de röda telefonkioskarna och ta kort på big ben mellan tumme och pekfinger - och nu går min dröm i uppfyllelse. Om några ynka veckor beger jag mig till london med min kära bror, mamma, hennes kärlek och hans två barn. Detta är en av de många julklappar jag fick på julafton, men helt klart den bästa. 
Väntar även på att mina efterlängtade Nike Air Max ska ramla ner i brevlådan, eller att postgubben står utanför med ett stort paket rättare sagt. Även ett nytt objektiv till min kamera, som var en present av min fina. Och tillsist som grädden på moset, idag fick jag min feta fina lön. HERREGU.
 
Förövrigt så går jag runt med denna känsla, då man tror att man ska spricka så lycklig och kär man är. Ett stort leende är vad jag bär på. Fint som snus. (dock är snus en av de vidrigaste sakerna jag vet MEN). 
 
Idag ska jag ner på stan och fixa några ärenden, varav till banken och efter det ska jag och Kevin åka mot Wingfield för att hälsa på hans farmor och fika. Ytterst trevligt! Xx.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0