22 juli

 
Bra helg, minst sagt. 
Har varit på hot rod reunion, varit i sommarstugan, solat, badat, åkt båt, kollat på filmer, fikat och ätit jordgubbar, varit ute och rott till en mysig plats med kvällssol och fin solnedgång, och så vidare.
Med andra ord, varit med Kevin och haft det hur bra som helst. 
 
 

18 juli

Dammar av datorn och försöker få ner några rader nerskrivna här på denna lilla ynkla blogg, brukar ju inte bli så ofta nu på sommaren. Får helt enkelt försöka ta mig i kragen och styra upp detta.

I måndags kom jag och min solbrända kropp hem efter en otroligt bra vecka i Cypern. Lagom kallt att stiga av planet och bemöta 21 grader i stockholm när man väl vant sig vid varmare breddgrader så att säga. Men det var riktigt skönt att få komma hem, träffa allt saknat folk och återgå till vardagen. 
Direkt då på kvällen träffade jag bästa Jessica, saknade henne obeskrivligt mycket när jag var borta. Hade mycket att prata om så vi babbla för det mesta i mun på varandra, skrattade tills magen krampa osv. Bäst är hon, verkligen. 
I tisdags kom fina Kevin till mig och sov sedan hos mig. Vi gick ner till djulö, käkade glass, pratade om allt mellan himmel och jord, kollade på dåliga skräckfilmer, käkade massa jordgubbar och bara hade det allmänt bra. Träffade honom även en stund idag innan jag skulle kapa några centimeter från håret, klippa mig med andra ord. Och nu på kvällen var jag, mamma, min bror och bästa ossi ute vid malmen. Vi hade picknick och badade, mysigt. 

Imorgon ska jag träffade Jessica direkt när hon slutat jobba, sedan ska vi på bio. Mot kvällen styr jag ut mot Vingåker och sover hos Kevin, sen på lördag följer jag med Kevin och hans familj till strängnäs på bilträff, tummen upp för det!
Kan ju även tillägga att jag är himla nöjd med allt. Allt är perfekt just nu. Xx. 
 
 
20130605, 18:52

 
Hej alla grymma människor som fortfarande tar sin tid att kika in här trots den snus-torra uppdateringen! Njuter till 100% över att jag faktiskt har sommarlov och världens finaste vänner. Vädret är ju inte alltid det bästa, men dagarna rullar på bättre än väntat och jag strotsar runt med ett stort leende på läpparna. "Om jag inte hade haft öron, hade mitt leende gått runt hela min skalle". 

Sen senast vi sågs så har det egentligen inte hänt så mycket. Jag har fyllt år (vilket var den bästa födelsedagen någonsin), shoppat, hängt massor med bästis, varit i södertälje, varit med K, lunchat med en saknad vän, ätit massvis med jordgubbar & annat gott, fikat osvosv. Jag klagar i varje fall inte. Tidigare idag kom jag hem från K då jag sovit där och haft det allmänt asbra. Fint som snus. Skulle dock iväg ikväll men saker och ting går inte alltid som man vill, omplaneringar hit och dit. Verkligen synd, för det var något jag sett fram emot. Men just nu ligger jag i sängen och tänker, alldeles för mycket. Snart bjuds det på käk här hemma och efter det ska jag försöka ta mig ut på en promenad och rensa tankarna. Måste även packa klart och fixa med massa tills söndag då vi styr mot stockholm arlanda och sedan på måndag morgon 06:45 lyfter mot cypern. Xx. 

RSS 2.0