18 juli

Dammar av datorn och försöker få ner några rader nerskrivna här på denna lilla ynkla blogg, brukar ju inte bli så ofta nu på sommaren. Får helt enkelt försöka ta mig i kragen och styra upp detta.

I måndags kom jag och min solbrända kropp hem efter en otroligt bra vecka i Cypern. Lagom kallt att stiga av planet och bemöta 21 grader i stockholm när man väl vant sig vid varmare breddgrader så att säga. Men det var riktigt skönt att få komma hem, träffa allt saknat folk och återgå till vardagen. 
Direkt då på kvällen träffade jag bästa Jessica, saknade henne obeskrivligt mycket när jag var borta. Hade mycket att prata om så vi babbla för det mesta i mun på varandra, skrattade tills magen krampa osv. Bäst är hon, verkligen. 
I tisdags kom fina Kevin till mig och sov sedan hos mig. Vi gick ner till djulö, käkade glass, pratade om allt mellan himmel och jord, kollade på dåliga skräckfilmer, käkade massa jordgubbar och bara hade det allmänt bra. Träffade honom även en stund idag innan jag skulle kapa några centimeter från håret, klippa mig med andra ord. Och nu på kvällen var jag, mamma, min bror och bästa ossi ute vid malmen. Vi hade picknick och badade, mysigt. 

Imorgon ska jag träffade Jessica direkt när hon slutat jobba, sedan ska vi på bio. Mot kvällen styr jag ut mot Vingåker och sover hos Kevin, sen på lördag följer jag med Kevin och hans familj till strängnäs på bilträff, tummen upp för det!
Kan ju även tillägga att jag är himla nöjd med allt. Allt är perfekt just nu. Xx. 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0