20130626, 22:21

Jag vet att kärlek inte är som i filmer.
Jag vet att en kille inte bara kommer komma springandes över gatan och säga att jag är vacker som en blomma och be om en dejt.
Och jag vet att han inte kommer att fortsätta kämpa även om jag säger nej.
Jag vet att den första kyssen inte är på en vacker äng utan i en obäddad säng framför någon dålig skräckfilm.
Jag vet att ingen kommer kolla på mig så som ron weasley kollar på hermione granger.
Jag vet att ingen kommer vilja sitta på en elefantrygg med mig och sova i skogen med bara himlen som tak.
Jag vet att ingen kommer skriva det där handskrivna brevet och skicka till mig även fast vi bor med cykelavstånd från varandra.
Jag vet att ingen kommer vilja resa med mig med bara en tandemcykel som fordon.

Jag vet att jag aldrig kommer få uppleva en sagolik kärlek, som jag en vacker dag kommer berätta för mitt barn samtidigt som jag sitter i en rodbåt ute på en liten sjö och äter melon. Med en vit vacker klänning som min svärmor har virkat enbart till mig.

Men att drömma är vackert. och kanske, bara kanske om jag drömmer tillräckligt mycket kanske drömmen slår in. Kanske om jag förstätter hoppas, fortsätter tro. Kanske en dag ska jag få en saga."


25 juni

Halvsitter i sängen och tycker för det mesta ganska synd om mig själv. För inte så länge sedan kom jag hem från eskilstuna då jag hade varit hos farbor tandläkare och spänt tandställningen ännu lite mer. Eller ganska mycket. Gör i varje fall svinont. Men som ett plus fick jag med mig en bikini och ett linne med mig hem, mamma hon är bra hon. Gör mig lite smått redo för cypern om 13 dagar, längtar faktiskt ihjäl mig. 

Min helg var hur bra som allra helst. Inte världens roligaste midsommar men hängde med fint folk som gjorde det bra tillslut. Resten av helgen träffade jag en väldigt fin person. 

Imorgon är det dags för fest, om 3 dagar fyller jag år (vilket kommer bli bäst) och som jag nämnde innan sitter jag på planet mot cypern om 13 dagar. Perfekt. Allting rullar på som det ska just nu. Kan bara tillägga också att jag har nog jordens bästa vän. Jessica, en sådan vän som hon växer tamefan inte på träd. 

 
  
 
 

 
 
 
 

midsommar


Idag är det midsommar. Imorse steg jag upp tidigt som sjutton (09:00) för att springa över gatan och färga Jessicas hår lite snabbt. Efter det var jag och min mami ute på en långpromenad i solen, 1 mil! Hurtbullar. 
Nu har precis duschat och ska snart göra mig iordning för att sedan pallra mig mot laggarhult där det bjuds på grillat och massa annat gott. Efter den lilla festen ska jag vidare och träffa mina fina vänner. 

Annars har jag inte gjort något jättemärkvärdigt detta sommarlov. Har för det mesta hängt med bästa Jessica och även lite annat folk, varit på picknick och på långa promenader på kvällarna osv. Njuter i varje fall till 100%, åh va skönt det är med sommarlov. Puss.

studenten 2013

Var nere på stan förut med Jessica och kollade på alla fulla och glada studenter. Grattis till er! 
 
 
 
 
 
 

20130614, 14:41

Godmorgon/Godmiddag! Igår var det full fart hela dagen. Dagen började 08:00 i tallåsaulan för att ha skolavslutning för den yngre generationen först, sedan vid 10:00 var det våran tur att stiga upp på scen och ta emot våra slutbetyg. Det var dags att lämna bästa 9c. Mycket tårar men ack så mycket lycka bakom det hela, vi har ju trots allt sommarlov nu. Kom hem till min släkt och fikade lite granna, som pricken över i:et fick jag presenter också, bland annat ett Thomas Sabo armand. 
På kvällen var det dags för festligheter med 9orna, det var bäst. Vilket resulteras idag, självfallet. Xx
 

avslutningsmiddag

Denna kväll var det den efterlängtade avslutningsmiddgen. Mycket dans, trevligt sällskp och god mat. Underbart! Imorgon har vi skolavslutning och lämnar då grundskolan och världens bästa klass. 
 
 
 
 
 

söndag

En otroligt skön söndag som spenderades med min fina Jessica. Var först på stan en stund för ärenden och hamnade sedan hos henne då vi bara tog det lugnt och snackade om allt. 
Imorgon är det måndag och ny vecka igen, men ingen ångest för det inte. Sista veckan innan vi går på sommarlov och dessutom ska vi nästintill bara fika imorgon. Himla bra. 
Godnatt. /Tjockis. 

 

 

3 juni

Idag har jag varit i skolan mellan 08:30 och 13:30. Direkt efter vi slutat våran svenskalektion åkte vi ner mot djulö där det väntades brännboll och massa fler aktiviter med våra tjeckier. Strålande sol och bra häng, klagar inte. godnatt


RSS 2.0