20130530, 08:56

Nu är det andra dagen jag är sängliggandes och agerar sjukling, så himla tråkigt. Är sugen på och träna och allt sådant man inte ska göra när man är sjuk. However... Ligger väl hemma en dag till och glor på massa filmer. Hejudamej. 

gym


20130526, 22:35

En söndag med blandande känslor och som grädden på moset har jag gått runt med världens söndagsångest. Men inte vilken söndag som helst, utan morsans dag. Snälla som jag och min kära bror är så bakade vi till mamma som överraskning och fikade nu på kvällen. Inget märkvärdigt men mysigt. 
Vad har jag annars gjort i helgen? I fredags var det somsagt rotary konsert tillsammans med Jan Johansen och Sara Löfgren, himla härliga och snälla personer. Hur kul som helst var det, men även tråkigt eftersom högstadiet börjar lida mot sitt slut vilket betyder att det är även dags att lämna världens bästa klass. 
Igår var jag med Jessica hela dagen. Pratade om allt mellan himmel & jord och hittade på massa kul, träffade även Kajsa och Henrietta på kvällen vilket var riktigt trevligt. 

Imorgon går vi in på ännu en ny vecka, nya problem och läxor på hög. Bara att hålla ut, inte många dagar kvar nu tills vi står på scen och tar emot våra slutbetyg och vinkar hejdå till klassen och välkomnar ett obeskrivligt skönt sommarlov. Xx. 

20130526, 12:43


the course of true love never did run smooth


 

20130523, 19:59

En tung torsdag för min del då jag inte mådde helt prima när jag steg upp imorse. Slutade vid 3 och sedan pallrade jag mig hem direkt och efter en kort stund träffade jag Philip, trevligt! Har precis kommit hem och ska nu slänga i mig något att käka och sedan lägga mig och vila. Förhoppningsvis mår jag bättre då det är dags för ännu en lång dag med genrep, sedan konsert på kvällen. Kommer bli sjukt bra! Xx.


20130522, 18:00

Inte mycket att hurra över i mitt lilla liv. Ligger hemma med feber och en otrolig förskylning, men som tur är så är jag på bättringsvägen. Stannde som sagt då hemma från skolan idag, gick dock till fysiken och redovisade om en industriell process, HEJA MIG!! Så, vad har annars denna dag bjudit på? Film och glass i stora lass. 
 
Imorgon är det torsdag, inte vilken torsdag som helst utan en hel dag med repeption inför Rotary konserten som äger rum i Tallåsaulan på fredag. Inga lektioner varken torsdag eller fredag då varenda liten minut kommer gå till sång och finslip på alla stämmor. Skönt för mig som inte har någon röst liksom... 
Nåväl, dags att avrunda. Håller somsagt på och gör om bloggen lite granna, vet dock inte riktigt hur jag ska ha det så räkna med en konstig och rörig blogg en tid framöver. BYE. 

italy 2013


bloggdesign

Håller på och gör om designen på denna lilla blogg, därav allt det röriga!

RSS 2.0