20130526, 22:35

En söndag med blandande känslor och som grädden på moset har jag gått runt med världens söndagsångest. Men inte vilken söndag som helst, utan morsans dag. Snälla som jag och min kära bror är så bakade vi till mamma som överraskning och fikade nu på kvällen. Inget märkvärdigt men mysigt. 
Vad har jag annars gjort i helgen? I fredags var det somsagt rotary konsert tillsammans med Jan Johansen och Sara Löfgren, himla härliga och snälla personer. Hur kul som helst var det, men även tråkigt eftersom högstadiet börjar lida mot sitt slut vilket betyder att det är även dags att lämna världens bästa klass. 
Igår var jag med Jessica hela dagen. Pratade om allt mellan himmel & jord och hittade på massa kul, träffade även Kajsa och Henrietta på kvällen vilket var riktigt trevligt. 

Imorgon går vi in på ännu en ny vecka, nya problem och läxor på hög. Bara att hålla ut, inte många dagar kvar nu tills vi står på scen och tar emot våra slutbetyg och vinkar hejdå till klassen och välkomnar ett obeskrivligt skönt sommarlov. Xx. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0