30 november, 2013

Denna fredag bjöd inte på någon större fest. Jag halvsover och försöker ta hand om min sjuka pojke som ligger brevid mig med över 39 graders feber och har ont lite överallt. Skollhet är han också, så jag nästan skulle sätta hundra spänn på att det skulle gå och steka ägg på honom. Nästan värt ett försök. 
 
Denna vecka har inte varit märkvärdig, utan lika hektisk med alla dess inlämningar, redovisningar och läxor, men även lika bra som alla andra veckor. Trots att lärarna slängor hur mycket plugg som helst över oss kan jag inte klaga, trivs som handen i handsken på min linje - och aldrig tröttnar jag på att benämna det. 
 
Imorgon är det öppet hus på Lindengymnasiet vilket betyder att alla i EK13 måste befinna sig på skolan och räkna lite matte samt företagsekonomi och privatjuridik, alla utom lilla jag som istället ska servera kaffe en hel dag. Eller, jobba med andra ord. Detta får vi även komp för på måndag, känns riktigt gott. Xx.
 
Fina. 


16 november, lördag

När jag säger att livet rullar på som en dans på rosor ljuger jag inte. En fin 3/4:s takt i en vals, en underbar känsla. Kompis det går bra nu, som Petter hade sagt. 
 
Idag befann jag mig på jobbet 11:30 för att sedan jobba till stängning. Gjorde alla dess olika kaffearter, torkade bord, plockade ihop sallad som önskades, stod i kassa och serverade bakelser, mat och gud vet allt med ett stort leende på läpparna. Älskar mitt jobb, trivs som fisken i vattnet. 
 
Just nu ligger jag helt död och utslagen i sängen med datorn i knäet, min prins vid min sida och kära Sofia framför mina fötter som ligger och kollar på Garfield samtidigt som hon smaskar högt på sitt lördagsgodis. Denna kväll agerar nämligen jag och Kevin barnvakter då mamma och hennes kärlek ska ut med deras bekanta och dansa, dricka några bärs och få en allmänt bra natt. 
 
Inte mycket mer hade jag på hjärtat denna kväll, imorgon blir det en latisdag med plugg inplanerat då Mr. Haglund planerat in ett prov på måndag eftermiddag i psykologi. Xx. 
 
 
 
 

15 november, fredag

 
Då kan vi bocka av v. 46 från kalendern. HELG.

10 november, 2013

 
 
 I stora drag har jag spenderat denna dag i min fina pojkes famn, med en cappucino vid sidan om sig och en rulle att glo på. Så himla fint. 
 
Denna helg har annars varit hur bra som helst, i fredags stod det mys med pojken min på schemat och igår firade vi Victor som fyllde hela 18 år. Dansade i höga klackar tills benen i stort sett vek sig, drack gott, träffade nytt härligt folk och bara hade det allmänt roligt. Vilken jävla bra kväll. 
 
ps. Grattis pappa på fars dag, jag älskar dig ds. 
 

walk

 
 

20130111, 23:38Igår var det fest. 

RSS 2.0