16 november, lördag

När jag säger att livet rullar på som en dans på rosor ljuger jag inte. En fin 3/4:s takt i en vals, en underbar känsla. Kompis det går bra nu, som Petter hade sagt. 
 
Idag befann jag mig på jobbet 11:30 för att sedan jobba till stängning. Gjorde alla dess olika kaffearter, torkade bord, plockade ihop sallad som önskades, stod i kassa och serverade bakelser, mat och gud vet allt med ett stort leende på läpparna. Älskar mitt jobb, trivs som fisken i vattnet. 
 
Just nu ligger jag helt död och utslagen i sängen med datorn i knäet, min prins vid min sida och kära Sofia framför mina fötter som ligger och kollar på Garfield samtidigt som hon smaskar högt på sitt lördagsgodis. Denna kväll agerar nämligen jag och Kevin barnvakter då mamma och hennes kärlek ska ut med deras bekanta och dansa, dricka några bärs och få en allmänt bra natt. 
 
Inte mycket mer hade jag på hjärtat denna kväll, imorgon blir det en latisdag med plugg inplanerat då Mr. Haglund planerat in ett prov på måndag eftermiddag i psykologi. Xx. 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mickan

Men det är du väll ändå värd <3

2013-11-16 @ 22:42:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0