20131023, 10:24

Jag känner mig rastlös, vill så mycket, vill sticka iväg och göra saker, vill upptäcka saker, vill ha ett mål, vill resa. Vill med andra ord ta min kärlek under armen, skrapa ihop de ören man har rasslandes i sin lilla plånbok och åka iväg. Vill så hemskt gärna åka till London och strosa runt på dess gator och upptäcka saker, ta de turistbilder i de röda telefonkioskarna och ta kort på big ben mellan tumme och finger. Skulle kunna skriva så mycket, men ni förstår principen. Behovet att göra något just nu är väldigt stort, har inte ens läxor eller något prov att plugga till denna vecka vilket inte är det vanligaste. Men det ska man egentligen inte ens påpeka, bara le och invänta det härliga höstlovet nästa vecka. 
 
Dagarna rullar annars på i sin vanliga takt här i hålan. Kylan smyger sig på ordentligt och jag har redan invigit min fjällräven och lovikavantarna är på var och varannan morgon när jag trampar mot skolan. Vi har även sett den första snön här för några dagar sen, löven börjar bli bruna och fula och det är för det mesta väldigt blött och äckligt på gatorna. 
Nåväl, måste avrunda detta inlägg och vara uppmärksam på fröken Gänsler denna svenskalektion. Efter detta har vi matte och dagen slutar sedan nere vid Duveholm vid 15:25 då vi precis haft idrott. 
 
 

1 oktober

Hej mina kära vänner. Har precis lagt undan samhällskunskapsboken för en stund då jag kände att det var bäst att klämma in en paus i pluggandet innan jag stupar. Matematik och om hur samhället styrs, om kunskap och samhällsvetenskapliga metoder är det enda som cirkulerat mitt huvud sedan jag kom hem från skolan. Något jag inte skulle placera under kategorin "roliga timmen" men självklart välbehövligt eftersom jag faktiskt har prov imorgon och på torsdag i just dessa ämnen, men hur det går återstår att se!
 
Förövrigt har vi nu övergått till oktober och ett riktigt höstväder vilket inte en enda kotte verkar ha missat. Alla pratar om hur dem älskar hösten och alla dess färger, att sitta inne med en varm kopp choklad till en film och mysa med pojkvännen, medans jag för det mesta står i ett hörn och tjurar med armarna i kors och svär över denna förbannade kyla. Menmen... smaken är som baken som man brukar säga, delad
 
Nu ska jag alldeles strax dyka ner i matteboken igen vilket blir kvällens sista göra innan jag kryper till sängs. Att sedan ställa klockan vid 08:45 för att vi lyckligvis nog har sovmorgon till 10:00 är inget att hänga läpp för. Hur jävla skönt? Xx. 
.
 
 

RSS 2.0