1 oktober

Hej mina kära vänner. Har precis lagt undan samhällskunskapsboken för en stund då jag kände att det var bäst att klämma in en paus i pluggandet innan jag stupar. Matematik och om hur samhället styrs, om kunskap och samhällsvetenskapliga metoder är det enda som cirkulerat mitt huvud sedan jag kom hem från skolan. Något jag inte skulle placera under kategorin "roliga timmen" men självklart välbehövligt eftersom jag faktiskt har prov imorgon och på torsdag i just dessa ämnen, men hur det går återstår att se!
 
Förövrigt har vi nu övergått till oktober och ett riktigt höstväder vilket inte en enda kotte verkar ha missat. Alla pratar om hur dem älskar hösten och alla dess färger, att sitta inne med en varm kopp choklad till en film och mysa med pojkvännen, medans jag för det mesta står i ett hörn och tjurar med armarna i kors och svär över denna förbannade kyla. Menmen... smaken är som baken som man brukar säga, delad
 
Nu ska jag alldeles strax dyka ner i matteboken igen vilket blir kvällens sista göra innan jag kryper till sängs. Att sedan ställa klockan vid 08:45 för att vi lyckligvis nog har sovmorgon till 10:00 är inget att hänga läpp för. Hur jävla skönt? Xx. 
.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0