20131023, 10:24

Jag känner mig rastlös, vill så mycket, vill sticka iväg och göra saker, vill upptäcka saker, vill ha ett mål, vill resa. Vill med andra ord ta min kärlek under armen, skrapa ihop de ören man har rasslandes i sin lilla plånbok och åka iväg. Vill så hemskt gärna åka till London och strosa runt på dess gator och upptäcka saker, ta de turistbilder i de röda telefonkioskarna och ta kort på big ben mellan tumme och finger. Skulle kunna skriva så mycket, men ni förstår principen. Behovet att göra något just nu är väldigt stort, har inte ens läxor eller något prov att plugga till denna vecka vilket inte är det vanligaste. Men det ska man egentligen inte ens påpeka, bara le och invänta det härliga höstlovet nästa vecka. 
 
Dagarna rullar annars på i sin vanliga takt här i hålan. Kylan smyger sig på ordentligt och jag har redan invigit min fjällräven och lovikavantarna är på var och varannan morgon när jag trampar mot skolan. Vi har även sett den första snön här för några dagar sen, löven börjar bli bruna och fula och det är för det mesta väldigt blött och äckligt på gatorna. 
Nåväl, måste avrunda detta inlägg och vara uppmärksam på fröken Gänsler denna svenskalektion. Efter detta har vi matte och dagen slutar sedan nere vid Duveholm vid 15:25 då vi precis haft idrott. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0