20130923, 09:55

 
Idag är det en sådan dag man helst bara vill krypa ner i sängen igen och sedan dra täcket över huvet. Har en otrolig huvudvärk sedan lördag natt som inte släpper, ont i halsen och min näsa rinner som bara den. En fin förskylning är vad min kära prins smittat mig med! 
I helgen har jag annars som sagt spenderat min tid tillsammans med Kevin i Wingfield. Tog bussen dit på fredagskvällen så jag var där runt 22:00, var med den sista timmen på hans jobb och sedan gick vi raka vägen hem. Kollade på film, myste och somnade på tok för sent.
Under lördagen fick jag lite kavlitetstid med min kära svärmor medans grabbarna jobbade igen. Städning, småplock och bakning var det som stod på schemat, och en hel del skitsnack lyckades vi även trycka in där emellan - riktigt mysigt i varje fall.
Vaknade upp på söndagsmorgonen och mådde som en påse skit, min kära man tog hand om mig hela dagen och sprang till ica i regnet och köpte oss lite gósaker. Tvhäng, temys, glass, godis och grillchips bestod hela våran söndag av innan jag drog ihop mitt pick och pack igen och begav mig till Katrineholm vid 20:00.
 
Nåväl... Inte mycket mer har jag att komma med, så snart dags att ta sig i kragen och rulla mot skolan. Har sovmorgon till 10:10, dagen består av 3 ynka lektioner och slutar sedan vid 15:20. Hur skönt? Xx. 
 
Idag har även jag och Kevin 2 månader tillsammans <3
 

20130917, 09:20

Hola! Sitter just nu med tussar åt alla håll och försöker stoppa blodbadet i min mun som tandläkaren orsakade när jag drog ut min tand redan 07:50 imorse. Bågen är också av för att sedan sättas dit på måndag igen, vilket naturligtvis känns väldigt ovant. Mår annars inte helt prima, vilket egentligen inte är till så stor förvåning. Mår alltid som värst efter denna bedövning. Yrsel och illamående är vad som börjar smyga sig fram nu + jag brukar alltid lyckas få ganska hög feber också - som grädden på moset så att säga! Om jag pallrar mig senare till skolan återstå att se, men hur som helst har jag en stor hög plugg brevid mig som måste göras. Aldrig kommer man undan! Xx. 

.

20130911, 20:59

Hej! Denna dag har jag för det mesta gått runt med ett leende på läpparna trots att jag faktiskt har haft en otrolig huvudvärk att hanskas med, sjukan sitter fortfarande i lite men börjar släppa, sakta men säkert så att säga..
Imorse tidigt som sjutton vinkade jag adjö till min kärlek som skulle börja jobba redan 06:20, efter det gick jag glatt och la mig igen för att sova några timmar till då jag hade sovmorgon till 10:00. Slutade sedan skolan redan vid 13:05 eftersom våran idrottslärare trevligt nog bestämt sig för att vara borta idag, men inga sura miner för det inte. 
Stack iväg vid 15:00 för lite ärenden och efter det träffade jag Jonna och trotsade huvudvärken för en liten dejt på gymmet. Jobbigt, svettigt men ack så skönt! 
Nu har jag precis landat i soffan, trött och mätt & belåten. Ska ta tag i några läxor som sista göra denna kväll, sedan bjuder denna dag inte på någon mer fest.
Xx. 
 

20130906, 08:50

Älskar dessa mornar då man springer med andan i halsen för att hinna i tid, sedan när man kommer till skolan inser man att man inte början förrän om en halvtimme. En liten "typical Rebecka Permestam" är vad jag skulle kalla det, inte första gången det händer liksom. 
Denna fredag slutar vi 15:00, sedan ska jag hem och packa snabbt som tusan och sen ta bussen mot vingåker för att vara med Kevin denna helg. Inte några större planer, dock är vi bortbjudna på kräftskiva på lördag. Himla mysigt!
However.. Dags att dyka ner i matteboken och stänga igen datorn. Tagga 1h matte! 
¡Adios! 

kärlek

Finaste personen som existerar på denna jord. Jag är så obeskrivligt kär. 
 
 

RSS 2.0