20130923, 09:55

 
Idag är det en sådan dag man helst bara vill krypa ner i sängen igen och sedan dra täcket över huvet. Har en otrolig huvudvärk sedan lördag natt som inte släpper, ont i halsen och min näsa rinner som bara den. En fin förskylning är vad min kära prins smittat mig med! 
I helgen har jag annars som sagt spenderat min tid tillsammans med Kevin i Wingfield. Tog bussen dit på fredagskvällen så jag var där runt 22:00, var med den sista timmen på hans jobb och sedan gick vi raka vägen hem. Kollade på film, myste och somnade på tok för sent.
Under lördagen fick jag lite kavlitetstid med min kära svärmor medans grabbarna jobbade igen. Städning, småplock och bakning var det som stod på schemat, och en hel del skitsnack lyckades vi även trycka in där emellan - riktigt mysigt i varje fall.
Vaknade upp på söndagsmorgonen och mådde som en påse skit, min kära man tog hand om mig hela dagen och sprang till ica i regnet och köpte oss lite gósaker. Tvhäng, temys, glass, godis och grillchips bestod hela våran söndag av innan jag drog ihop mitt pick och pack igen och begav mig till Katrineholm vid 20:00.
 
Nåväl... Inte mycket mer har jag att komma med, så snart dags att ta sig i kragen och rulla mot skolan. Har sovmorgon till 10:10, dagen består av 3 ynka lektioner och slutar sedan vid 15:20. Hur skönt? Xx. 
 
Idag har även jag och Kevin 2 månader tillsammans <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0