28 januari

Sitter och försöker få ner mina åsikter och tankar kring nätmobbning i en uppsats. Det är något som berör mig oerhört och jag har så mycket att uttrycka mig om att jag inte ens vet hur jag ska formulera mig. Viket ilandsproblem jag har en kväll som denna. Om ett tag ska jag även dyka ner i både privatjuridiken och matten då det är prov i dessa två ämnen nästa vecka. Hejudamej så roligt vi ska ha. 
 
Överlag har denna dag varit lite finare än alla andra. Varför vet jag egentligen inte, detta har bara varit en dag då jag gått runt med ett stort leende på läpparna och med musik som gör mig hur taggad som helst strömmandes ur lurarna. Hur härligt på en skala? 
 
Imorgon är det lilllördag, onsdag, skönaste skoldagen på veckan - ja kärt barn har många namn som man brukar säga. Då består dagen av en härlig sovmorgon till 10:00, en timmes svenska, privatjuridik och sedan slutar vi nere vid Duveholmsgymnasiet efter vi har kickat lite boll på idrotten. Sounds good to me. 
Vi hörs när vi hörs. 

20140128, 13:42

 
Resultatet av när min och Jonnas fantasi börjar flöda lite allt för mycket och när humorn verkligen är på topp.
Just nu hänger vi H03 och snart ska vi ha dagens sista lektion som är spanska och sedan bär det av hemåt. HEJA. 
 
 

20140122, 21:01

Hallå där ute i kylan. Sitter för tillfället och minskar ner lite på plugghögen genom att försöka memorera några enstaka glosor och komma på en bra och argumenterande text i Engelska, som då ska handla om Sydafrika. Trevligt göra en onsdags kväll som denna. 
 
För några dagar sedan var jag och Kevin som sagt på inflyttningsfest som var hur rolig som allra helst. Vid tolvslaget skålade vi och sjöng för min prins som fyllde hela 19 år och sedan dagen efter blev han väckt med frukost på sängen och även med ett paket från mig. Då på eftermiddagen/kvällen hade vi överraskningsfika för honom hos Freija och Victor tillsammans med Ebba och Felix. Vi drack läsk, smaskade i oss både prinsesstårta och muffinsar och bara hade det allmänt trevligt. Mot kvällen slog vi på en skräckfilm som vi alla njöt innerligt av och sedan somnade lilla jag i soffan medans de andra slog på ytterligare en film innan vi traskade oss hemåt. 
Resterande timmar som jag varit vaken i helgen har jag spenderat på jobbet och även varit på mitt första personalmöte. Mycket förändringar kommer det bli i framtiden, men ack så bra det kommer bli!! 
 
Strax ska jag och Kevin sätta oss och kolla på efterlyst med varsin skål glass innan vi går till sängs. Imorgon bör jag vara uppe med tuppen då det är dags för ännu en skoldag som sträcker sig så långt som till 14:30, sedan blir det en myskväll med hjärtat då vi firar 6 månader tillsammans <3. 

FredagEn liten bild som får sammanfatta hur min morgon sett ut, och troligtvis hur halva min dag också kommer se ut då jag och alla andra ungdomar i Katrineholm fick vara lediga idag. Ack så skönt! 
 
Ikväll ska jag ta min kärlek under armen och sedan traska mig bort något kvarter där det bjuds på lite festligheter hos fina vänner. Det kommer bli bra det. 

20140109, 10:08

Inatt fick jag sova ca 2-3 timmar, härligt. Snoozade dessutom några minuter för mycket när klockan ringde vilket resulteras till att jag springer till skolan som en levande zombie - OCH självklart ska första lektionen vara inställd. Ganska skrattretande då det känns som att detta jämt och ständigt ska hända mig. 
 
Sitter iallfall nu och väntar med resten av klassen på att Roland ska ramla in i salen så vi får ha våran privatjuridik och sedan gå på lunch. När jag slutat vid 14:30 ska jag hem och sova en stund och sedan göra mig iordning för att spendera en kväll på jobbet. HEJA. 
 
 
 
 

hej 2014

 
Sedan sist har jag;
- firat in det nya året tillsammans med underbart folk, dansat i höga klackar och skålat
- varit på en outstandig fest, The Great Gatsby/ 20- tals fest 
- spenderat x antal kvällar med finfina vänner då vi spelat xbox, kollat på filmer, snackat skit och knäppt någon bärs var
- lagt allt för mycket pengar på bakismat, chips och gud vet allt onyttigt en människa kan smaska på
- myst hemma med världens bästa kille
- gråtit över lycka
- gråtit över motsatsen till lycka
- strosat runt på jobbet och serverat kaffe, mat och fika
- bränt upp min halva lön på mellandagsrean
 
OCH så vidare. Detta lovet har varit hur bra som helst men börjar sorgligt nog leda mot sitt slut. Redan på tisdag kommer vi alla i EK13 återförenas morgontrötta i skolbänkarna och ta emot yttligare några fler högar med plugg. KANONKUL. Xx
 

RSS 2.0