20140122, 21:01

Hallå där ute i kylan. Sitter för tillfället och minskar ner lite på plugghögen genom att försöka memorera några enstaka glosor och komma på en bra och argumenterande text i Engelska, som då ska handla om Sydafrika. Trevligt göra en onsdags kväll som denna. 
 
För några dagar sedan var jag och Kevin som sagt på inflyttningsfest som var hur rolig som allra helst. Vid tolvslaget skålade vi och sjöng för min prins som fyllde hela 19 år och sedan dagen efter blev han väckt med frukost på sängen och även med ett paket från mig. Då på eftermiddagen/kvällen hade vi överraskningsfika för honom hos Freija och Victor tillsammans med Ebba och Felix. Vi drack läsk, smaskade i oss både prinsesstårta och muffinsar och bara hade det allmänt trevligt. Mot kvällen slog vi på en skräckfilm som vi alla njöt innerligt av och sedan somnade lilla jag i soffan medans de andra slog på ytterligare en film innan vi traskade oss hemåt. 
Resterande timmar som jag varit vaken i helgen har jag spenderat på jobbet och även varit på mitt första personalmöte. Mycket förändringar kommer det bli i framtiden, men ack så bra det kommer bli!! 
 
Strax ska jag och Kevin sätta oss och kolla på efterlyst med varsin skål glass innan vi går till sängs. Imorgon bör jag vara uppe med tuppen då det är dags för ännu en skoldag som sträcker sig så långt som till 14:30, sedan blir det en myskväll med hjärtat då vi firar 6 månader tillsammans <3. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0